Persian RC  

بازگشت   Persian RC > هواپیما مدل > اطلاعات عمومی هواپیما

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 07-14-2010, 02:33 PM   #71
mehrshad53
Moderator

mehrshad53 آواتار ها

mehrshad53 is on a distinguished road

نقل قول:
نوشته اصلی توسط n_golzari نمایش پست ها
سلام بهروز جان من امتحان کردم میشه . بدون فلایویل و یا هر چیز دیگه ای
موتور 120 ys رو با ملخ 12*14 الکتریک روشن کردم به راحتی بدون هیچ مشکلی کار میکنه ریسپاند گازت هم بهتر میشه آیدل موتو رهم ثابت میمونه تنها اشکالش اینه که ملخ خیلی زود در برخورد با زمین میشکنه ولی تو پرواز هیچ فرقی ندارند
فرقش رو توی چند پرواز نمیشه بفهمید.
وایبریشن موتور را سریع خراب نمیکنه و ملخ هم با چند پرواز نمیشکنه.
ولی اگه میشد ملخ سبک بذارن اصولا اید این کار را میکردن که به قول خودتون رسپونسش بهتر بشه.
موتورهای براشلس به خاطر تورک بالا و شتاب زیاد وقتی که ملخ سنگین روشون باشه توی تغییرات سریع تروتل، شدیدا آمپر میکشن و گاها اسپید پوزیشن موتور را گم میکنه و موتور زوزه میکشه.
قدیمی 07-14-2010, 02:37 PM   #72
alireza
Member

alireza آواتار ها

alireza is on a distinguished road

دوستان من
من مطمئنم وقتی شماها همدیگر رو از نزدیک ملاقات کنید و با روحیات همدیگه بیشتر اشنا بشید دیگه از دست هم اینقدر زود نمیرنجید.بهرحال به امید روزی که همه دور هم باشیم و با هم بخندیم.
همچنین این اطمینان رو هم دارم که در این فروم همه از شخصیتهای والایی برخوردارند
کوچک همه شما علیرضا
alireza آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
The Following 2 Users Say Thank You to alireza For This Useful Post:
karimi (07-14-2010), mehrshad53 (07-14-2010)
قدیمی 07-14-2010, 02:49 PM   #73
n_golzari
Member

n_golzari آواتار ها

n_golzari is on a distinguished road

نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehrshad53 نمایش پست ها
خب حالا چرا اینقدر ناراحت شدین؟ من نظرم را گفتم فقط! دیگه 6 با 18 برابر نیست و ریاضی تغییر کرده و تحقیق کنید و اینا را نمیخواد که!!!
موتورهای براشلس کوچیک تا 20000 دور کار میکنن ولی شما میتونین 8000 دور ازشون بگیرین!
هواپیمای خود من موتورش 1300 وات هست و 9000 دور با 8*15 داره میزنه،ایا موتور نیترو 100 یا 120 بیشتر میزنه؟ مطمئنا نمیزنه.
اون ملخهایی که شما میفرمایین slow flyer هستند که برای دور کم الکتریک و راندمان بالا استفاده میشن ولی خیلی از ملخهای الکتریک هم برای دور بالا طراحی میشن.
در کل جایی برای عصبانیت نمیبینم.
ببخشید این پست شما رو کمی دیر تر جواب دادم موتور پیستونی 120 به راحتی با ملخ 12*14 9500 دور میزنه و این با توجه به گام بالا خیلی بیشتر از اونچه که شما مطمئن هستید هست

-----
در باره این که فرمودید با استفاده از ملخ سبکتر ریسپاند رو بیستر کنیم خدمت شما استاد بزرگوار عرض کنم که دلیل تولید ملخ هاچوبی و کربنی که نسبت به ملخ های پلاستیکی وزن کمتری دارند همین بالابردن رسپاند موتور هست

-----

دوست عزیز چرا فکر میکنید من عصبانی شدم ؟
چون من خیلی دیر عصبانی میشم اگر کمی باشما شوخی کردم هم ببخشید فکر نمیکردم شوخی کردن رو حمل بر عصبانیت بفرمایید

----

پیروز باشید

ویرایش توسط n_golzari : 07-14-2010 در ساعت 03:07 PM
n_golzari هم اکنون آنلاین است.   پاسخ با نقل قول
The Following 2 Users Say Thank You to n_golzari For This Useful Post:
alireza (07-14-2010), bozonghare (07-14-2010)
قدیمی 07-14-2010, 07:13 PM   #74
behrouz
Administrator

behrouz آواتار ها

behrouz is on a distinguished road

چیزی رو که در نظر نمیگیرید سرعت متغییر ملخ در موتور های درون سوز هستش

موقعی که در موتور درون سوز احتراق انجام میگیره سرعت دورانی ملخ به شدت زیاد میشه و برای اینکه پیستون رو به نقطه بالا برای احتراق برسونه سرعت ملخ به شدت کاهش پیدا میکنه ، این ضربه های ناشی از احتراق از یک سو به بدنه موتور و در نهایت بدنه هواپیما منتقل میشه و از سوی دیگه به ملخ ،
ملخ موتور های درون سوز باید توان مقابله با این نوسانات رو داشته باشه(دقیقا مثل ضربه زدن با چکش هست یا فشار دادن با چکش ) بخاطر همین قطور تر ساخته میشند همین قطور تر ساخته شدن باعث میشه پرفورمنس ملخ به نسبت همسان الکتریکیش پاین بیاد ، وگرنه طراحان ملخ به ضخامت ورق کاغد میساختند که بهترین پرفورمنس رو داشته باشند

موتور های الکتریکی این مشکل رو ندارند و میتوانند ملخ های نازکتر و سبکتر و در نهایت پرفورمنس بهتری داشته باشند

جناب گلزاری هم باید در انتخاب نوع ملخ بیشتر دقت کنند ، این که فرمودید ملخ الکتریک رو روی موتور ۱۲۰ بسته اید کار بسیار خطرناکی انجام دادید و شکستن پره های ملخ حتمی هستش ۰
The Following 5 Users Say Thank You to behrouz For This Useful Post:
HESAM (07-15-2010), karimi (07-14-2010), mehrshad53 (07-14-2010), n_golzari (07-14-2010), SINA (07-14-2010)
قدیمی 07-14-2010, 07:16 PM   #75
mehrshad53
Moderator

mehrshad53 آواتار ها

mehrshad53 is on a distinguished road

نقل قول:
نوشته اصلی توسط behrouz نمایش پست ها

موقعی که در موتور درون سوز احتراق انجام میگیره سرعت دورانی ملخ به شدت زیاد میشه و برای اینکه پیستون رو به نقطه بالا برای احتراق برسونه سرعت ملخ به شدت کاهش پیدا میکنه ، این ضربه های ناشی از احتراق از یک سو به بدنه موتور و در نهایت بدنه هواپیما منتقل میشه و از سوی دیگه به ملخ ،
ملخ موتور های درون سوز باید توان مقابله با این نوسانات رو داشته باشه بخاطر همین قطور تر ساخته میشند همین قطور تر ساخته شدن باعث میشه پرفورمنس ملخ به نسبت همسان الکتریکیش پاین بیاد ، وگرنه طراحان ملخ به ضخامت ورق کاغد میساختند که بهترین پرفورمنس رو داشته باشند

موتور های الکتریکی این مشکل رو ندارند و میتوانند ملخ های نازکتر و سبکتر و در نهایت پرفورمنس بهتری داشته باشند

جناب گلزاری هم باید در انتخاب نوع ملخ بیشتر دقت کنند ، این که فرمودید ملخ الکتریک رو روی موتور ۱۲۰ بسته اید کار بسیار خطرناکی انجام دادید و شکستن پره های ملخ حتمی هستش ۰
کاملا منطقی به نظر میاد.
قدیمی 07-14-2010, 10:25 PM   #76
n_golzari
Member

n_golzari آواتار ها

n_golzari is on a distinguished road

نقل قول:
نوشته اصلی توسط behrouz نمایش پست ها

ملخ موتور های درون سوز باید توان مقابله با این نوسانات رو داشته باشه(دقیقا مثل ضربه زدن با چکش هست یا فشار دادن با چکش ) بخاطر همین قطور تر ساخته میشند همین قطور تر ساخته شدن باعث میشه پرفورمنس ملخ به نسبت همسان الکتریکیش پاین بیاد ، وگرنه طراحان ملخ به ضخامت ورق کاغد میساختند که بهترین پرفورمنس رو داشته باشند

این کاملا درست هستش نیرو های زیادر در ملخ هستند مانند ورتکس بلیدها بر روی همدیگر خمش در جهت کشش - پیچش طولی - نیروی جایرسکپیک و ..... که بسیار از اون ها به دلیل هم پوشانی در نمودار کشش و خمش در نظر گرفته نمیشند ولی وجود دارند مانند همین که فرمودید و یا کشش به سوی جلو که جرم ملخ با ایجاد نیروی گریز از مرکز تقریبا" اون رو خنثی میکند ( در صورت کافی بودن جرم بلید ها) .
نوع ملخی که من برای موتور 120 استفاده کردم گراپنر بود که در برگه مشخصات اون درج شده بود تا دور 17000 قابل استفاده هست و من هرچند با احتیاط و ترس ولی به دلیل نداشتن ملخ مناسب و نبود آن در بازار از اون استفاده کردم درسته که در زمان احتراق سرعت ملخ تا 1.5 برابر سرعت در شروع زمان compresstion هست اما باز هم از رنج قابل استفاده ملخ بالا تر نمیرفت و این یک تست بود در هر حال از اونجا که ما همگی کل نکات ایمنی رو هم تو پرواز هم در هواپبما رعایت میکنیم این یک نکته شاید زیاد به چشم نیاد !!!!
البته من بی احتیاطی رو تائید نمیکنم من حتی کسی که خیلی در این موارد دقت میکرد رو دیدم که یال هواپیمای پترن سایز 60 ور با 2 میله 2 که روی یک فنر خودکار سوار شده بودند در جهت طولی مهار میکرد !!!
جهت استحکام ملخ هم من در حدود بیست سال پیش شاهد این بودم که ملخ معمولی موتور پیستونی روی موتور پیستونی توی دور ترکید و در شانه شاهرخ خداطلب فرو رفت و الان هم موتور هنور در ویترین دوست شترک ما مجتبی قرار داره
ولی همه این ها هرچند خطر ناک هست ولی جزو مدل هست و باید با این ها کنار اومد

ویرایش توسط n_golzari : 07-15-2010 در ساعت 01:18 AM
n_golzari هم اکنون آنلاین است.   پاسخ با نقل قول
The Following User Says Thank You to n_golzari For This Useful Post:
bozonghare (07-14-2010)
پاسخ

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش