![]() |
|
|
#111 | |
|
Senior Member
![]() |
نقل قول:
مرسی استاد من یک نگاه عمیقی به این هواپیما کردم.متوجه شدم که جدا از اینکه فکر نکنم تا سر ماه پول سوخت موجود باشه،مونتاژ این هواپیما هم 2ماه طول بکشه در ضمن ملخ رو هم چوبی گرفتم.خوبه؟؟؟ اینم عکسش:
ویرایش توسط BaRdIa : 06-25-2010 در ساعت 08:24 PM |
|
|
|
|
|
|
#112 | |
|
Administrator
![]() |
نقل قول:
ولی برای شروع شما ملخ های معمولی رو هم خوب بالانس کنید قبوله
|
|
| The Following User Says Thank You to behrouz For This Useful Post: | SINA (06-25-2010) |
|
|
#113 | |
|
Senior Member
![]() |
نقل قول:
![]() http://www.persianrc.net/forum/attac...1&d=1277484167 هواپیمایی که برای کسی که بخواد ترینرو رد کنه و حرکات اکروباتیکو یاد بگیره چیو پیشنهاد میکنید ؟ ایا پترن ها این قابلیتو دارن یا خود چروکی؟
به صورتی زندگی کنید که از لحاظ اخلاقی منطقی باشد. سعی کنید که در دنیای اطرافتان تغییری حاصل کنید و به سوی بهتری سوق دهید. آن گاه توجیه بهتری برای زندگی خواهید یافت و بهترین مرهم برای ملالت و خستگی به شمار می رود همیشه در مورد کاری که انجام می دهید با دیگران گفت و گو کنید. نصیحت نکنید یا حق به جانب نباشید و یا متعصبانه فکر نکنید همچنین افراد را از بحث دور نکنید. از مثال زدن خجالت نکشید و از هر فرصتی استفاده کنید که به دیگران اجازه دهید بدانند که چه کاری را انجام می دهید. ویرایش توسط SINA : 06-26-2010 در ساعت 02:47 AM |
|
|
|
|
|
|
#114 |
|
Member
![]() |
سلام من ميخوام يك هواپيماي wing dragon4 بخرم ميشه يك سايت معتبر به من معرفي كنيد كه اين مدل را داشته باشه
|
|
|
|
|
|
#116 | |
|
Senior Member
![]() |
نقل قول:
یادش به خیر... اون قدیما... حدودا سال 42 یا 43 بود تو بخش مربوطه کلی از بچه ها از آقا بهروز درخواست توضیح در مورد جنس ملخ هواپیما داشتند و کلی هم به ایشون پیغام دادند اما ایشون نمیدونم چرا جواب هیچ کشی رو ندادندی و رفتندی.
استادی درشروع کلاس درس ، لیوانی پراز آب به دست گرفت. آن را بالا گرفت که همه ببینند.بعد از شاگردان پرسید: به نظر شما وزن این لیوان چقدر است ؟ شاگردان جواب دادند 50 گرم ، 100 گرم ، 150 گرم ........استاد گفت : من هم بدون وزن کردن ، نمی دانم دقیق… a man will die but not his ideas |
|
|
|
|
![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|