![]() |
|
|
#21 | |
|
Administrator
![]() |
نقل قول:
۱۶۰۰ برای idleup ۱ ۱۸۰۰ برای 3d و گام حدود ۹ تا ۹.۵ (مگر اینکه موتور قوی تری داشته باشی) ماکزیمم ۱۹۰۰ هستش که بعضی ها تو این دور 3d میکنند
|
|
| The Following 2 Users Say Thank You to behrouz For This Useful Post: | irancenter (04-24-2010), modelshopiran (07-13-2010) |
|
|
#22 |
|
Senior Member
![]() |
سلام
من داشتم تحقیق میکردم تور رنج 1 تومن ، که این هیلیکوپتر ( Trex 600 ) نظرم به خودش جلب کرد ... اما گویا همه از این هیلی فراری هستند ، الان یک دفعه ترسیدم .... (خطر از دست دادن موتور ....) میشه دوستان که از این نوع هلی دارن نظرشون دربارش اعلام کنند ، کلا چه جور هلی و از 20 به ان چند میدن ...... اینهای که موتور از دست دادن مدل موتورشون چی بوده ... (OS بوده یا فابریکی خودش یا ... ، نوع سوختشون چی بوده ، ایا در شرایط خاص موتور از دست دادن یا شرایط معمولی ، در حالات مانور یا ....) کلا اگر مارک بهتری هست توی این رنج و ابعاد میشه معرفی کنند ؟؟ راستی خود Trex 600 هم چند مدل سوختی داره میشه درباره انها کمی اطلاعات بدید ... |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Moderator
![]() |
دوست عزیز من خودم تا الان بیش از 20 نفر رو با هلی سوختی نامبرده(t 600 و 700 T)اموزش دادم و فقط 2-3 بار فیل موتور داشتم .خودم هم یه robbe 90 دارم که تو 4 سال پرواز فقط 1 بار موتورم رفته اونم به دلیل کثیف بودن کاربراتور .حالا گیرم که موتور بره من هیچ دلیلی برای زمین خوردنش نمیبینم . اون دوست ما میتونست در کنار یه مربی کار کردن با هلی سوختی رو تجربه بکنه تا به قول خودشون برای یاد گرفتن یه لوپ و رول بیش از 20 میلیون تومان هزینه نکنند.خواهشا اشتباهات و سلایق شخصی دیگران رو در فروم مطرح نکنید مگر برای انالیز علمی.شما با این نوشتار هلی سوختی رو زیر سوال میبرین.
|
|
|
|
| The Following 5 Users Say Thank You to karimi For This Useful Post: |
|
|
#24 |
|
Moderator
![]() |
همون الکتریکشم چشم بسته کار کنی میترکه.
مطمئنا اینهمه هلی سوختی را برای ترکیدن نمیسازن!!!
|
| The Following 4 Users Say Thank You to mehrshad53 For This Useful Post: |
|
|
#25 |
|
Member
![]() |
|
|
|
|
| The Following 2 Users Say Thank You to OMID.G For This Useful Post: | karimi (دیروز), mehrshad53 (دیروز) |
|
|
#26 |
|
Moderator
![]() |
البته نظر شخصی منه
هر دوی این هلی ها طرفداران خودشونو دارن (سوختی - الکتریک) خوب به قول اقای کریمی طی کردن روال صحیح و درست پرواز خیلی موثره و البته اتوروتیشن بخشی از آموزش حالا زمانی که کسی استاد نداشته باشه هلی الکتریک مناسب تره چرا چون برای فرد ترینر تنظیم موتور سخته و درست هم که تنظیم نشه موتور میره ! حالا که موتور رفت چون آموزش ندیده درست اتوروتیشن نمی زنه یا فقط سقوط را نگاه می کنه! استرس از رفتن موتور هم در کل پرواز همراه مدلر هست و خودش باعث خطا و کرش میشه ! پس الکتریک برای افراد ترینر که دسترسی به استاد ندارند کم هزینه تر هست و بهتره . اما زمانی که همان فرد ترینر کمی به خودش مطمئن شد و ترسش از هلی ریخت و استیک را دقیق تر زیر دستش حس کرد حالا می تونه وارد سیستم سوختی بشه . الان از هلی کمتر ترس داره اما باید تنظیم موتور را یاد بگیره و هنوز هم که موتور بره درد سر داره تا کامل یاد بگیره !(باید هزینه کنه!) به هر حال یا با استاد . یا بی استاد و صرف هزینه و وقت بیشتر! و یک مدلر حرفه ای هیچ هلی را با سایز 90 سوختی عوض نمیکنه !
|
![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|