![]() |
|
|
#1 |
|
Senior Member
![]() |
بهروز جان
اطلاعات پایین رو ببین و تحلیل خودتو در مورد دو درجه به پایین و چهار درجه به بیرون را بنویس این اطلاعات در مورد سسنای 310 من هست SPECS: Wingspan: 81" (2057mm) Wing Area: 914 sq in (58.9 sq dm) Weight: 17 - 20lb (7771 - 9072g) Wing Loading: 43 - 50oz/sq ft (131 - 153g/sq dm) Length: 66" (1680mm) Center of Gravity: 3.75" (95mm) Back from the wing's leading edge Control Throws- High Rate Low Rate Elevator: Up & Down 5/8" (25mm) 3/8" (19mm) Rudder: Right to Left 1½" (38mm) 1" (25mm) Ailerons: Up & Down ¾" (19mm) - ½" (13mm) Incidences- Stab: 0° Wing: +1.5° Engine: 2° down, 4° outboard thrust
فقط عاشقان پرواز می توانند خوب پرواز کنند ویرایش توسط Admin : 10-14-2009 در ساعت 10:01 PM |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to KAMRAN111 For This Useful Post: | hooshmand (12-10-2009) |
|
|
#2 | |
|
Administrator
![]() |
نقل قول:
هر مدلی که ساخته میشه قبل از تولید انبوه (برای انبوه سازان) تست های پروازی رو روش انجام میدهند و نقطه cg ، زاویه موتور به پایین ، زاویه موتور به راست ، زاویه نصب بال ، زاویه نصب دم و .... همشون چک میشه و تنظیم مجدد میشه و بعد میره برای تولید انبوه این عدد ها که نوشتند مسلما بعد از این تست ها به نتیجه رسیدند که این طور باشه بهتره و تا موقعی که خود شما به عنوان یک خلبان حرفه ای این تست ها رو روی هواپیماتون نکنید نمیتونید بگید این اعداد درسته یا نه شما همین اعداد گفته شده رو بکار ببرید و بعد از تکمیل هواپیما و تست پرواز میتونید اون اعداد رو مورد برسی دقیق تر قرار بدید برای تست زاویه پایین موتور ، باید اول cg رو چک کنیم که درست هست یا نه برای تست cg بعد از پرواز ، هواپیما رو تریم دقیق بکنید که نه به بالا بره و نه به پایین و نه چپ و نه راست ، بعد هواپیما رو اینورت پرواز بدید ، در این حالت هواپیما باید با کمی زاویه ، به طرف زمین ارتفاع کم کنه ( با ۴ دندانه تریم رو به بالا باید ارتفاع ثابت بمونه) اگر اینطور نیست اول cg رو با گذاشتن وزنه یا جابجا کردن باطری ها تنظیم کنید . بعد از تنظیم دقیق cg میتونید زاویه موتورها رو تست کنید برای تست تنظیم زاویه موتورها رو به پایین ، شما هواپیما رو با تمام گاز و با تمام سرعت پرواز بدید(قبلش حتما تریم شده باشه که ارتفاع ثابت بمونه) و بعد گاز رو تا انتها ببندید (موتورها خاموش نشند ) و بالافاصله هواپیما رو تا قبل از کم شدن سرعت دقیق نگاه کنید اگر هواپیما در همون مسیر بدون ارتفاع کم کردن و زیاد کردن ادامه داد زاویه پایین درسته اگر رو به بالا رفت زاویه موتورها به طرف پایین زیاده و باید کم بشه اگر رو به پایین اومد زاویه موتورها به طرف بالا زیاده و باید کم بشه هواپیما های دو موتور یا چند موتور معمولا موتور ها باید خلاف هم بچرخند تا ترک هم دیگر رو خنثی کنند اکر میبیند هواپیما به سمت راست یا چپ پرواز میکنه به احتمال خیلی زیاد دور موتور ها یکی نیست شما باید دور موتور ها رو حداقل در سه نقطه (مینیمم ، متوسط و ماکزیمم ) با دور سنج یکی کنید و توصیه من اینه که اگر موتور ها رو نمیتونید دقیق با هم یکی کنید از یک ژایرو برای رادر استفاده کنید یا استفاده از ۲ تا گاورنر برای تنظیم دور موتور ها ویرایش توسط behrouz : 12-01-2009 در ساعت 09:33 AM |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Administrator
![]() |
کامران جان من امروز هواپیمای سسنا ۳۱۰ مورد نظر شما رو پرواز دادم ، پرواز خیلی آرام و استیبلی داشت ، مبارکت باشه
|
| The Following User Says Thank You to behrouz For This Useful Post: | KAMRAN111 (10-19-2009) |
|
|
#4 | |
|
Member
![]() |
نقل قول:
بابت اين سوال حقيقتش مي ترسم ولي مي پرسم اگه ممكنه در مورد تنظيم دور 2 موتور با جايرو كمي توضيح بدين ظاهرا كار جايرو در هلي كوپتر هم همينه
هيچ كس و هيچ چيزي نميتونه منو نااميد كنه شك نكن! ویرایش توسط behrouz : 12-01-2009 در ساعت 09:32 AM |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
![]() |
هوشمند جان
این تنظیم اصلا به جایرو ربط نداره تو سیستم های حقیقی سینکرونایزر هست برای دور موتور ها ولی در سسنای من من با تاکومیتر دیجیتالی این کار رو می کنم تک تک استارت و تنظیم می کنم و بعد هر دو رو استارت می زنم و با هم مقایسه می کنم در ضمن در هواپیماهای چند موتور حتما باید تروتل شات داون از رادیو فعال باشد
|
| The Following User Says Thank You to KAMRAN111 For This Useful Post: | hooshmand (12-10-2009) |
|
|
#6 | |
|
Administrator
![]() |
نقل قول:
ولی این هواپیما بخاطر نزدیک بودن موتور ها به بدنه ، حتی اگر یکی از موتور ها هم خاموش بشه ادامه پرواز با یک موتور و گرفتن مقداری رادر کار خیلی دشواری نیست
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
![]() |
ولی استرسی که ایجاد می کنه
می طلبه که مثل مسابقات فوتبال یک دکتر همیشه سر زمین باشه (البته دکتر قلب و مجاری تنفسی)
|
|
|
#8 |
|
Member
![]() |
سلام ،یک سوال " آیا می شود در حین پرواز دور موتور را کم وزیاد کرد؟توسط چی؟ ممنون
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Administrator
![]() |
نقل قول:
یا کلا دور موتور هستش؟ در هر دو صورت جواب مثبته
|
|
|
|
#10 |
|
Member
![]() |
منظور من، تغییر دور موتور است !
اگر موتور درون سوز باشد واقعا قابلیت کم وزیاد کردن دور وجود دارد.؟ از اینکه در این تاپیک سوال را پرسیدم ،متاسفم.فکر میکنم توضیحات متن اول من را گیج کرده باشه. |
|
|
|
![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|