![]() |
|
|
#32 | |
|
Administrator
![]() |
نقل قول:
|
|
| The Following User Says Thank You to behrouz For This Useful Post: | bozonghare (12-08-2009) |
|
|
#33 |
|
Administrator
![]() |
دیروز سوال کردم ، همون آدرس و همون کوچه فقط گفتند فروشکاهی که نبش ورودی به پاساژ هستش
|
| The Following User Says Thank You to behrouz For This Useful Post: | bozonghare (01-10-2010) |
|
|
#34 |
|
Senior Member
![]() |
سلام پی گرفتاریهام به این تاپیک توجه نکرده بودم مطالب جالب و قابل توجهی دیده میشد .
با تشکر از huge ، آقا رضا ، nouri و........ با توجه به مطالب قبل قابل توجه دوستان موتورهای دیزل شمارو به موتورهای الکلی تبدیل میکنیم و قطعات اضافه رو هم به شما پس میدیم در ضمن حدود 25 درصد سوخت اون از امین نیترات هستش که باید با مجوز دریافت بشه خدا خواست برا اونم فکری میکنیم در مورد امین نیترات کسایی که نمی دونن هم بگم ،بساختار اصلی ماده منفجره یا به عبارتی همون ماده اصلی دینامیت هاست به همین دلیل چون در اثر ضربه و یا هرگونه فشار ناگهانی منجر به ( بومب .... ) میشه از این ماده با درصد کم در موتور ها استفاده میشه 2 ماده دیگه هم باید ترکیب بشه تا این سوخت شما کامل شه . از این موتور به خاطر تهیه مواد و خطرناک بودن اون استقبال زیاد نشده در عمل کارایی خوبی دارند از بهترین امتیاز اون در مدل ها نیاز نداشتن به استارتر ، باطری ، شمع به هنگام پرواز و این که درشرایط جوی بد حتی در زمستان هم میتونین از این موتور ها استفاده کنین در مورد روشن شدن این موتور ها هم توسط همکارمون که قبلا این کار انجام شده هیچ مشکلی نمی بینیم .اگه خدا خواست اطلاعات بیشتر رو چند وقت دیگه در اختیار تون قرار بدیم ![]() مختصری در مورد موتورهای دیزل و بنزینی و تفاوتشون در این ویرایش توسط modelshopiran : 05-12-2010 در ساعت 04:14 AM |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to modelshopiran For This Useful Post: | ferygha (05-12-2010) |
|
|
#35 |
|
Senior Member
![]() |
یه نمونه موتورهای دیزل یا cox engine این و یه نمونه پارتهای اون ، این و یه سایت از موتورها و قیمتهاشون این
جالب این جاست که نمونه موتور های دیزلی طوری راحی شدند که اهرم گاز در اونها توسط سروو ها انجام نمشه بلکه خودشون در پک موتورشون یه موتور مخصوص دارن که توسط حرکت چرخشی سیم گاز رو میچرخونه به عبارتی سرووی مخصوص خودشون هستش و به طور مستقیم به رسیور وصل میشن امیدوارم تا حدودی مفید بوده باشه اگه به کامل شدن این مطلب چیزی داشتین حتماً کمک کنید ویرایش توسط modelshopiran : 05-12-2010 در ساعت 01:07 PM |
|
|
|
| The Following 2 Users Say Thank You to modelshopiran For This Useful Post: | bozonghare (05-12-2010), ferygha (05-12-2010) |
|
|
#36 | |
|
Administrator
![]() |
نقل قول:
اینها که لینک دادید همه موتور های cox هسنتد و glow plug و بعبارتی نیترو ، تا اونجا که من میدونم و کار کردم اصلا cox موتور دیزل نداره اون سر سیلندر هم که میبیند هم شمع هست و هم سر سیلندر من با همین موتور ها مدل رو شروع کردم ، یعنی ۳۷ سال پیش
|
|
| The Following 5 Users Say Thank You to behrouz For This Useful Post: | bozonghare (05-12-2010), ferygha (05-12-2010), modelshopiran (05-12-2010), roozbeh (05-12-2010), soroush (05-12-2010) |
|
|
#37 | |
|
Senior Member
![]() |
نقل قول:
|
|
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Administrator
![]() |
نقل قول:
|
|
| The Following User Says Thank You to behrouz For This Useful Post: | roozbeh (05-13-2010) |
|
|
#39 |
|
Member
![]() |
سلام من یه موتور دیزل دارم یهسری تغیرات دادم والان دیگه سوخت دیزل نمی ریزم الان با الکل وروغن کار می کنه خیلی هم خوب شده می خاستم ببینم عمر موتورم کم نمی شه؟ یا مشکلی براش پیش نمی یاد؟
|
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Moderator
![]() |
نقل قول:
اون برای سوخت اتر طراحی شده بوده ، اگر جای شمعتو خوب دراورده باشی نباید مشکلی پیش بیاد!
|
|
| The Following User Says Thank You to bozonghare For This Useful Post: | modelshopiran (09-02-2010) |
![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|