![]() |
|
|
#11 | |
|
Administrator
![]() |
نقل قول:
اسپینر هم برای عدم آشفتگی جریان هوا روی ملخ استفاده میشه که اکثر مدلر ها نمیتونند درست ببندنش و شل میشه حسن دیگرش اینه که میشه با استارتر موتور رو استارت کرد ، چون استارتر فقط میتونه با اسپینر در گیر بشه |
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to behrouz For This Useful Post: | Aidin (01-18-2010) |
|
|
#12 | |
|
Administrator
![]() |
نقل قول:
هر هواپیمایی یه نیرویی برای خنثی کردن پسا لازم داره که قبلا محاسبش رو گفتم و فواد هم میتونه کمکت کنه که کجا و چطور بود و این نیرو یه موتور میطلبه و موتور هم نوع ملخ ها یی رو که میتونه پشتیبانی کنه رو پیشنهاد داده حالا یه رنج حدود ۱۰ درصدی پیش میاد که شما میتونی انتخاب کنی هواپیمات سرعت بیشتری داشته باشه یا قدرت بیشتر برای مانور های نظیر هاورینگ، قطر بیشتر ملخ بهتره و برای مانور های f3a قطر کمتر و سرعت بیشتر در مورد سوال آخر هم یه بار گفتم ، ژایروسکوپیک قوی تری خواهی داشت که انجام مانور هاتون رو خراب میکنه |
|
|
|
|
| The Following 4 Users Say Thank You to behrouz For This Useful Post: |
|
|
#13 |
|
Administrator
![]() |
ندیده بودم
کلا موتور های بنزینی که وایبرشن زیاد دارند اسپینر روی قاب خودش شل میشه و تو پرواز میافته برای جلوگیری از شل شدن پلیت پشت اسیپیر رو ضخیم تر میگیرند ، ولی باز هم فایده ای نداره و ضربه های احتراق اون پلیت رو هم آرام آرام به عقب خم میکنه و اسپینر شل میشه دو تا راه دارید ، یکی اینکه شکاف اسپینر رو دقیق به اندازه ضخامت ملخ در بیارید تا اسپینر روی ملخ تکیه کنه و به پلیت فشار نیاره که بابت هر نوع ملخ باید یک اسپینر درست کرد یا راه راحتتر اینه که پشت پیچ مرکزی اسپینر که به شفت موتور وصل میشه یک مهره اضافه کنید تا اون مهره به شفت موتور هم سفت بشه و باعث بشه فشار از روی پلیت پشت برداشته بشه و پیچ وسط اسپینر هم شل نشه از لاک تایت هم استفاده کنید |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Administrator
![]() |
یه چیزی که باید در مورد تعداد پره های بیشتر ملخ اضافه کرد اینه که هر مقدار تعداد پره ها رو اضافه کنید درگ بیشتری هم ایجاد کردید ،
پس بنابر این بهترین بازدهی رو یک پره داره که ساختش به این راحتی نیست و بعدش میشه دو پره که بیشترین بازدهی رو داره ۳ یا ۴ پره یا بیشتر برای مواقعی استفاده میشه که محدودیت قطر دوران برای ملخ وجود داره ، و همچنین اثر ژایروسکوپیک هم برای ۲ ملخ به مراتب بیشتر از ۳ ملخ هست ، با این شرایط یک طراح خوب برای نوع عملیاتی هواپیما ، برای اون ملخ مناسب باید انتخاب کنه |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Member
![]() |
[QUOTE=huge;20]ادامه از صفحه قبل
خوب پس اگر یک ملخ با گام ۱۲ (بر حسب اینچ) داشته باشیم این ملخ در هر دور گردش باید 12X2.54=30.48 سانتی متر جلو بره که اگر اون رو به موتوری که بطور مثال ۱۲۰۰۰ دور در دقیقه عدد 2.54 از كجا آمده است؟ اگه ممكنه رابطه ميان ملخ و قدرن موتور بنزيني يا الكتريكي رو هم توضيح بدين |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Moderator
![]() |
در تکمیل فرمایشات بهروز خان فکر میکنم این عکس هم خیلی از مسائل رو روشن میکنه
|
|
|
#17 |
|
Senior Member
![]() |
اسلام
من پنج شش تا ملخ سایز 11/4.7 دارم جنسشون خیلی خوب و محکمه ولی هیچکدوم بالانس نیست با چسب نواری بالانس کردم اما چون اختلاف ریاد بود چسب زیاد برد هم حالت بلید ملخ رو به هم زد هم وقتی دور موتو بالا میره چسب از رو ملخ جدامیشه (جنسش چیزی شبیه فایبر گلاسه) راهنمایی بفرمایید متشکر میشم |
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Administrator
![]() |
نقل قول:
اینکه چرا اینقدر آنبالسه یا سطح مقطع ملخ ضخامتش کم و زیاده که باید با سمباده این مشکل رو حل کنید (یا با تیغ تیز از روی ملخ باربرداری کنید تا بالانس بشه دوم این که ممکنه طول بلید ها کم و زیاده که اون رو هم باید با همون روش سمباده اندازه هم بکنید مهمترین نکته اینه که دفعه بعد همچین ملخی نخرید
|
|
|
|
#19 |
|
Moderator
![]() |
یه سوال
برای موتور یک ملخ 12.6 داریم اگر بخواهیم 3 بلید بشه محاسبات به چه صورت میشه (به خاطر محدودیت طول ملخ چون به زمین میگیره)
|
|
|
#20 | |
|
Moderator
![]() |
نقل قول:
میتونی با ثابت در نظر داشتن توان ، تراستت رو هم به مقدار دلخواه تنظیم کنی و پراپ مورد نظر رو بدست بیاری! سه بلیدت تقریبا میشه 6*11
|
|
| The Following 2 Users Say Thank You to bozonghare For This Useful Post: | elias (03-11-2010), irancenter (03-11-2010) |
![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|