Persian RC  

بازگشت   Persian RC > هلی کوپتر مدل > اطلاعات عمومی هلی کوپتر

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 01-27-2010, 12:17 PM   #1
farshad_sh
Junior Member

farshad_sh is on a distinguished road
پیش فرض اندازه بازوي سروو ها

سلام. من ميخواستم ببينم آيا طول linkage سروو ها در مدل belt cp مشخصه؟ يعني يه اندازه مشخص و ثابتي داره يا ممکنه هر مدل با مدل ديگه فرق کنه؟ اگه اندازش معلومه از کجا بايد پيدا کنم؟
راستش اين سوال رو مي پرسم به دليل اينکه وقتي مدل من ميخواد هاور کنه به سمت چپ متمايل ميشه و فرار ميکنه و اين تمايل هم با sub trim رو راديو هم درست نميشه و باز هم مدل به سمت چپ ميره و تقريبا غير قابل کنترله. من حدس ميزنم که بازوي سروه aileron سمت چپ کوتاه تر شده و يا سمت راستي بلند تر که swashplate کاملا level نيست و اين مشکل پيش اومده
آيا دوستا نظري دارن يا اينکه به اين مورد برخورد کردن که منو هم راهنمايي کنن؟

ممنون ميشم اگه کمک کنين
farshad_sh آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 01-27-2010, 05:51 PM   #2
modeliran
Senior Member

modeliran آواتار ها

modeliran is on a distinguished road

نقل قول:
نوشته اصلی توسط farshad_sh نمایش پست ها
سلام. من ميخواستم ببينم آيا طول linkage سروو ها در مدل belt cp مشخصه؟ يعني يه اندازه مشخص و ثابتي داره يا ممکنه هر مدل با مدل ديگه فرق کنه؟ اگه اندازش معلومه از کجا بايد پيدا کنم؟
راستش اين سوال رو مي پرسم به دليل اينکه وقتي مدل من ميخواد هاور کنه به سمت چپ متمايل ميشه و فرار ميکنه و اين تمايل هم با sub trim رو راديو هم درست نميشه و باز هم مدل به سمت چپ ميره و تقريبا غير قابل کنترله. من حدس ميزنم که بازوي سروه aileron سمت چپ کوتاه تر شده و يا سمت راستي بلند تر که swashplate کاملا level نيست و اين مشکل پيش اومده
آيا دوستا نظري دارن يا اينکه به اين مورد برخورد کردن که منو هم راهنمايي کنن؟

ممنون ميشم اگه کمک کنين
طول لینکها که برای مدل کارخونه ای (منظورم با رادیوی خود کارخونه) یکیه ولی به این شکل تنظیم نکنید.
بهترین کار اینه:
سیمهای موتور رو قطع کنید که کار نکنه. رادیو و بعد هلیکوپتر رو روشن کنید. به سواش پلیت نگاه کنید. باید کاملا افقی باشه. اگر متمایل به یک طرف بود، با تنظیم لینکها اون رو افقی کنید.
بعد از اتمام کار موتور رو وصل کنید.
البته این رو هم بگم. رفتن به چپ و راست توی طبیعت این هلیکوپترهاست و حتی اگه تنظیم هم باشن یک امر طبیعیه.
modeliran آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
The Following 4 Users Say Thank You to modeliran For This Useful Post:
Aidin (01-29-2010), bozonghare (01-27-2010), farshad_sh (01-28-2010), ferygha (01-27-2010)
پاسخ

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش