![]() |
|
|
#1 |
|
Senior Member
![]() |
خوب اينم مراحل ساخت قايق بنده
اول از همه ببخشيد كه عكسارو بعدا اپ ميكنم اخه من با ديال وصل ميشم نميتونم عكس اپ كنم بايد برم كافي نت كه ايشالا ميرم همرو اپ ميكنم به ترتيب شروع ميكنيم قايق با طول 40 سانت وعرض 13 سانت از تخته سه لا حدودا70 در70 و بالسايه 1.5 و2.5 هم استفاده شده نقشه رو هم ميزارم خوب مراحل هميشه اول از همه نقشه رو با كاربن رويه چوب ها ميكشم بعدشم هم برش قسمتهايه كشيده شده كه همرو درست كردم(از همين يه قسمتش ميشه نتيجه گرفت كه به زحمتش نميرزه) ![]() بعد از اون ميريم سراغ اتصال قطعات اولين نكتش اينه كه مراغب باشين مثل من وسط كار نفهمين كه قطعه دوم كج چسب خورده هواستون كاملا باشه كه تك تك قطعات درست و سر جاشون چسب خورده باشن(من از همين چسبايه 1 2 3 استفاده ميكنم كه با اسپري هست ولي هميشه يادتون باشه برايه هر چيزي از چسب خودش استفاده كنيد اينم برايه اتصال سريع استفاده كردم) خوب بعد از اتصال قطعات ساختار بدنه به نميدونم اسمش چيه پايه ميچسبونين دوتا تيرك كه از بالسايه 2.5 هست رو به دو طرف قطعات ميچسبونيم كه محكم بشهبعدش من بدنه رو ساختم كه داخل اين ساختار قرار ميگيره(كه من اينو از بالسايه 2.5ساختم كه البته ميشه با تخته سه لا هم درست كرد) بعدش من رفتم تيكه هايه بالايه قايق رو چسبودم بعد از اون نصب موتور هست كه بايد انجام بشه كه من از همين متورهايه براش اسباب بازي استفاده كردم برايه شافت هم از سيم دوچرخه و برايه اتصالش به موتور از سه نظام مخصوص موتورهايه كوچيك تو الكترونيكيا پيدا ميشه بعد از اون كاور كردن سطح با بالسايه 1.5 كه انجامش ميديم خوب من الان از يك روش قديمي استفاده كردم (روزنامه و چسب چوب) من اول رويه چوبها رو چسب چوب ماليدم بعدش هم روزنام روش چسبودم كه باز رويه روزنامه رو چسب ماليدم باز بعدش روزنامه باز روش چسب ديگه تمام ![]() كه كل بدنه (پاييني) رو همينجوري كاور كردم بعد از اينها رويه كابين رو بريدم عين يه دريچه يه قسمت هم برايه سروو تو يه قايق درست كردم داخل قايق هم برايه باتري و رسيور جا هست البته من فرمان رادر قايق رو از خودم درست كردم كه هنوز كامل نشده نه مثل نقشه الانم موندم برايه اينكه چي رويه سطح قايق بپاشم كه اب واردش نشه البته برايه وارد نشدن اب به قسمت موتور هم موندم البته خودم يه كارايي انجام دادم مثلا گزاشتن يك واشر پلاستيكي كه وسطشو سوراخ كردم برايه رد شدن شافت موتور ولي بدرد اين كار نميخوره و خيلي قدرت موتور رو گرفته كه باعث ميشه موتور سريع داغ كنه و نميشه ازش استفده كرد برايه كاور سطح به نظرم از اسپري پارافين استفاده كنم ولي يه جايي خوندم كه برايه قايق مدل از يه چسب خاص استفاده ميكنن كه پستي بلندي هاي سطح رو هم ميشه با سمباده كشيدن روش درست كرد ولي نميدونم برايه اين قسمت چيكار كنم كه از اساتيد تقاضايه كمك دارم برايه قسمت موتور هم تا بحال 100 تا عكس ديدم راجع به خروج شافت موتور ولي همش يه وصيله خاصه كه من جايي نديدم برايه اينم اگه راهنمايي كنيد ممنون ميشم
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
![]() |
اینم عکسا که قول دادم الانم دنبال یه راهی برایه وارد نشدن اب به مدلم
فکر کنم از این اس÷ری هایه ÷لاستیک بشه ولی اگه کسی نظری داره و راهنماییم کنه واقعا ممنون میشم
|
| The Following 22 Users Say Thank You to rezaaaa For This Useful Post: | 3damir (10-12-27), AMIN2904 (11-01-31), babak_ea (11-01-29), bozonghare (10-06-06), d-ghanbari (12-01-10), hadi_mtv (11-12-22), hirad (11-01-31), irancenter (10-06-09), jblaox (11-03-24), m_farahani (10-12-26), omid (11-03-24), Parvazi (10-12-27), Ramin (10-08-30), Reza_Sadri (11-03-24), saeed mirsafaie (12-06-19), sasan444 (12-06-19), SHIVANA (10-12-28), soltani (11-12-11), مهرداد (10-06-06), محمد حسین (11-01-29), vivazcp (12-06-19), YasharWASP (11-12-22) |
|
|
#3 |
|
Senior Member
![]() |
بدنه از زیر چسب چوب میزنی؟ یعنی چسب چوب با اب تماس داره؟
|
| The Following User Says Thank You to مهرداد For This Useful Post: | vivazcp (12-06-19) |
|
|
#4 | |
|
Senior Member
![]() |
نقل قول:
در صورت بستن منافظ از سیلر و کیلر یا پلی استر و نیم پلی استر هم میتونی استفاده کنی!
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
![]() |
ببخشید که نتونستم جوابتونو بدم مهرداد خان اره بدنه رو از زیر چسب چوب میزنم یعنی رویه روزنامه ها رو چسب میزنم بعد از اینا هم دنبال یه چیزی بودم که بزنم رویه همون روزنامه ها تا با اب تماس نداشته باشه
خوب من از اینا که اقا رضا گفتنم دیدیم ولی یکی گفت بیا کیلر بزن چون کارت کوچیکه بهتره منم رفتم کیلر زدم عین اس÷ری رنگ ولی شفافه باید یکنواخت رویه سطح زده بشه بعدشم رفتم برایه تست قایق که باید بگم اب توش نرفت ولی خوب سرعت قایق هم خیلی کم بود اصلا حال نداد هنوز باید روش کار کنم ولی اینو میزارم تو دکور من باساخت این قایق فهمیدم که ساخت قایق زیر سایز حدود 80 90 سانت فایده نداره به دردسرش نمیرزه اینم چند تا عکس دیگه
|
| The Following 7 Users Say Thank You to rezaaaa For This Useful Post: | AMIN2904 (11-01-31), bozonghare (10-07-11), d-ghanbari (12-01-10), hadi_mtv (11-12-23), omid (11-03-24), محمد حسین (11-01-29), vivazcp (12-06-19) |
|
|
#6 | |
|
Junior Member
![]() |
نقل قول:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
![]() |
سلام آقا رضا . مي شه يه لطفي كني بگي نقشه اي كه از روش قايق ساختي رو از كجا تهيه كردي . من دنبال يه نقشه مي گردم تمام سايت ها رو هم گشتم ولي هيچكدوم اندازه واقعي نيست همش A4 هست . يه راهنمايي بكن . ممنون
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
![]() |
منم اتفاقا همین سوالو داشتم
برای کنترل قایق برای چپو راست از چی استفاده کردی؟ و نوع موتور و بازویی که حرکت میکنه |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
![]() |
سلام
بااین موتوری که شما گزاشتی راه رفته بهتون خیلی حال داده چه برسه به سرعت
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Junior Member
![]() |
چی شد پس چرا ادامشو کسی نمیزاره خوب بگید واسه کنترلش باید چیکار کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
|
|
|
![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|